Kuten tiedottajamme Esko jo sähköpostitse jäsenille lupailikin, niin tällä kertaa yhdistyksen koulutuspäivä pidetään maanantaina 13.4.2015 Pieksämäellä Kulttuurikeskus Poleenin tiloissa.

Ihan tarkkaa ohjelmaa ei ole vielä lyöty lukkoon eli lähinnä ohjelmanumeroiden keskinäinen järjestys voi vielä elää, mutta esiintyjät ja ohjelma on periaatteessa valmis muutokset mahdollisia varauksella.

Koulutus on tuttuun tapaan maksuton ja avoin kaikille! Kiitämme jo tässä kohtaa yhteistyöstä Itä-Suomen aluehallintovirastoa. :)

 

n. 9.00 aamukahvi

9.30 - 10.30 Jyri Paretskoi vinkkaa omiaan + keskustelua aiheesta

10.30 - 11.30 Yhdistyksen hallitus ideoi, toteuttaa, kuvaa ja jakaa netissä videovinkin. P.S. Ei ole mitään takeita, koska emme ole harjoitelleet tätä koskaan, emme ole tehneet tätä koskaan näin tiukalla aikataululla emmekä myöskään voi harjoitella tätä etukäteen. Mutta pahus vieköön aiomme saada jotain vinkkausta muistuttavaa nettiin tunnissa!

noin 11.30 - 12.30 lounas (omakustanteinen)

12.30 - 13.45 Satutuntien uudet tuulet - Venla Väisänen, Lastenkulttuurikeskus Verso

13.45 - 13.50 tauko

13.50 - 15.45 Esiintymiskoulutusta/improharjoittelua, teatterikuraattori Pia Lunkka

15.45- Kirjavinkkariyhdistyksen vuosikokous

 

Kaikki ajat ovat tosiaan noin aikoja, mutta halusimme ohjelman tiedoksi hyvissä ajoin, jotta ihmiset pääsevät varaamaan päivän vapaaksi. 

ILMOITTAUTUMISOHJE: Mukaan pääsee lähettämällä sähköpostilla ilmoittautumistiedot yhdistyksen spostiin eli osoitteeseen [email protected]. Tilaa on rajoitetusti ja jos tulijoita on yli 340 joudumme rajoittamaan tulijoiden määrää ;)

Tervetuloa Pieksämäelle! t:puhis

 

Edit: Lisätty ilmo-ohjeet